Trenduri în materie de nunți!

Sezonul 2016!

Anul 2016 se anunță a fi unul perfect pentru nunți! De ce? În ultima vreme, au apărut fel și fel de “artificii” cu care poți înfrumuseța distracția la nuntă: de la cabină foto și până la candy bar, de la culori nonconformiste până la idei neconvenționale: nimic nu mai este tabu! Clasicul a fost de mult devansat de modern și contemporan, iar anul 2016 vine în completarea celor mai frumoase idei de nuntă cu trenduri de senzație!

www.perfecte.ro ne oferă cele mai frumoase idei pentru decor, prăjituri, flori, muzică și muuulte alte detalii! Anul 2016 e anul tău!

1
2
1

2016

2

Tort dezbracat

SURSA FOTO: www.planificarenunta.ro

Iată ce completări aduce sezonul 2016 în materie de nunți:

1. Culorile metalice

Culorile metalice sunt foarte versatile. Indiferent de locul sau tema pe care o alegi pentru nunta ta, designerii spun că nuanțele de roz și auriu pot fi folosite pentru orice, inclusiv pentru inelele  folosite la prinderea feței de masă.

2. Lucruri reprezentative din orașul natal

Anul 2016 aduce un nou trend prin care cuplurile încearcă să aducă în ziua marelui eveniment o mică părticică din locurile speciale pentru ei, fără să aibă vreo importanța unde are loc nunta.

3. Lumini din bleșug

Vă întrebați care este secretul pentru a crea o atmosferă romantică? Ambianța. Designerii spun că se poartă tot mult luminile care atârnă, candelabrele vintage, dar și cele moderne.

4. Aranjament creativ pentru scaune

Cuplurile se feresc tot mai mult de clasicul decor bazat pe mese rotunde care te duc cu gândul mai mult  spre o conferința. La modă în anul 2016 sunt fie mesele foarte lungi și dreptunghiulare, fie un amestec de mese mai lungi înconjurate de mese mai mici, fie pătrate, fie rotunde. Ele dau senzația de intimitate.

5. Flori proaspăt culese

Florile proaspăt culese sunt la modă în 2016.  Aceste buchete fără o formă foarte bine definită conțin un amestec de flori mari și mici, de obicei de o singură culoare, dar pot fi folosite și florile cu spini sau fructe de vită de vie pentru a crea un aranjament care să iasă în evidența.

6. Decorațiuni cu temă florală în mijlocul mesei

Copacii în ghivece, ferigile, crenguțele de lavandă și frunzele decorative nu mai sunt doar aranjamente florale, ele pot deveni acele decorațiuni așezate în centrul mesei.  Plantele cu flori și ramuri înflorite sunt o alegere creativă pentru decorațiunile așezate în centrul mesei.

7. Invitații de nuntă care să atragă atenția

Tonurile calde și nuanțele metalice, cum ar fi auriul sau cuprul, sunt cele mai căutate în anul 2016. La acestea se adaugă și literele stampilate, foile presate sau documentele sidefate.

8. Cocktail-urile lui și cocktail-urile ei

Ce altă modalitate mai bună de a-i face pe invitații tăi se te cunoască mai bine decât oferindu-le niște băuturi care te reprezintă? Alison Laesser-Keck  de la VLD Events spune că aceasta este nu numai o modalitate mai ieftină de a rezolva problemă băuturilor, dar și o modalitate bună de a începe o conversație.

9. Torturile dezbrăcate

Torturile “dezbrăcate”, adică cele care nu sunt glazurate, ci doar decorate cu  flori proaspete sau fructe de pădure reprezintă un nou trend.  Cu siguranță ele vor atrage atenția tuturor invitaților.

10. Diversitate muzicală

Perioada în care trebuia să alegem între un dj sau o trupă care să asigure partea artistică sunt istorie. Nu trebuie să îți concentrezi atenția asupra unui singur gen de divertisment, ci poți alege câte un program artistic pentru fiecare moment al serii.

SURSĂ ARTICOL: www.perfecte.ro

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *