Candy-bar! Ce dulciuri se poartă în acest sezon!

Candy-bar: plăcerea gustului!

Candy-bar! A devenit un must have la orice nuntă! Platourile de prăjituri clasice sunt acum istorie, iar delicatesele dulci, în forme speciale şi cu gusturi de neuitat şi neconfundat sunt acum la mare căutare printre miresele care vor ceva WOOOW la nunta lor!

Explozie de gust si culoare! Candy-bar! De vis, atracţia de la fiecare nuntă. Asta am văzut la fiecare eveniment marca REYA Event Club! Pozele de mai jos sunt sută la sută reale şi, credeţi-ne pe cuvânt, n-a mai rămas nici măcar o bucată de prajitură pe niciunul dintre aceste colţuri candy-bar!

Nu există nicio limită, atunci când vine vorba de candy-bar! Nici tu, nici invitaţii tăi nu au voie să se gândească la dietă în ziua ta cea mare! Mai ales că, pe lângă prăjiturile delicioase şi colorate care întregesc tabloul perfect dintr-o zi specială, se regăsesc şi fruit-bar-uri, unde fructe proaspete vin în completarea celor mai bune prăjituri!

La fel, şi la botez, clasicele prăjituri s-au transformat acum în adevărate opera de artă! Figurine din desene, fundiţe, inimioare şi stelute! Nicio limită la gust, nicio limită la imaginaţie, nicio limită la calorii!

Vă prezentăm cele mai frumoase candy-bar-uri de la nunţi şi botezuri reale,

care au avut loc în această vară la REYA Event Club!

Atenţie, pofticioşi! Provoacă dependenţă!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *