Colțul selfie!

Selfie – trendul chic de la nunta ta!

Nu mai este niciun secret că pozele de tip selfie sunt la modă în această perioadă!… Și, cel mai probabil, selfie-urile nu se vor demoda niciodată! Este o modalitate perfectă pentru a aduce un plus de distracție la nunta ta! Pentru pozele perfecte din ziua în care porți cu atâta mândrie rochia de mireasă și îți unești destinul cu jumătatea ta, poți amenaja chiar tu un colț unde selfie-urile să fie așa cum nu s-au mai văzut!

În aer liber, într-un colț al petrecerii sau… Oriunde îți trece prin cap! Selfie-urile de la nunta ta vor face senzație, mai ales dacă creezi un context care va atrage ca un magnet invitații! O tablă pe care să desenezi cu cretă, beculețe, machete cu tine și soțul tău în mărime naturală, astfel încât să fiți alături de invitații vostri chiar și atunci când nu sunteți în colțul „selfie”…

1
1

Selfie

SURSA FOTO: www.weddingbells.ca

Nu există nicio limită în materie de creativitate! Cărți vechi în care să lipiți selfie-urile, astfel încat să aveti și voi parte a amintirilor pe care invitații de la nunta le-au strâns în momentul vostru cel mare, flori, băncuțe, mesaje și… multe, multe zâmbete! Pe lângă pozele profesioniste, selfie-urile vor completa mai mult decât perfect tabloul nunții tale!

Alege un colț „selfie”pentru invitații tăi și îți garantăm că va fi o atracție mai mult decât apreciată pentru fiecare persoană!

SURSA GALERIE FOTO: www.weddingbells.ca

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *