5 reguli pentru a fi în armonie cu evenimentul la care participăm!

Ce purtăm? Ce nu purtăm? În funcție de sezon!

Există câteva reguli stricte atunci când vine vorba despre evenimentele la care participăm! De obicei, baza acestor reguli este destul de simplă! Ne ajustăm ținutele în funcție de tematica și anvergura evenimentului, de sezon și de locul în care este organizat. Însă pentru o apariție de senzație și acuratețe atunci când vine vorba de look, ai aici 5 reguli despre îmbrăcămintea, accesorizarea și machiajul la evenimente!

1
2
1

Reguli

2

Cum ne imbracam, in functie de eveniment

SURSA FOTO: www.divahair.ro

Cum să strălucești la evenimente – 5 reguli:

1. Alege rochia în funcție de forma corpului

Fiecare rochie pe care o achiziționam ar trebui să ne flateze corpul! Dacă ai silueta tip clepsidră, nu trebuie să îți faci probleme! Poți purta aproape orice! Forma de tip pară a copului este avantajată de umerii dezgoliți, acoperind mai mult partea de jos a corpului.

Dacă ai sânii mari, alege să îi scoți în evidență și lasă partea de sus a corpului mai dezgolită! Atenție, fără a fi vulgară! Little black dress este întotdeauna o alegere bună, însă dacă vrei să ieși din zona de confort și să strălucești în rochii colorate, nu uita de aceste reguli! Forma corpului spune tot despre ținutele pe care trebuie să le porți, pentru a acoperi defectele și a scoate în prim plan calitățile corpului tău!

2. Ține cont de ocazie și de locul în care are loc evenimentul!

Evenimentele la care participăm au diferite tematici și niciunul nu seamănă cu celălalt! Nu merge la o petrecere glam într-o ținută casual, nici la un cocktail sau la o recepție mai sobra într-o ținută de seară! Dacă evenimentul la care participi nu este unul la care eleganța este obligatorie, optează pentru o fusta midi sau maxi și o cămașă chic!

3. Ajustează-ți ținuta în funcție de anotimp!

Dacă ai un eveniment iarna și sandalele acelea se potrivesc perfect cu rochia pe care vrei s-o îmbraci, n-o face! Coordonează-te cu gradele de afară! Alege ținute, materiale și texturi în concordanță cu anotimpul!

4. Ai grijă la coafură și machiaj!

Dacă evenimentul la care participi are loc ziua, nu folosi machiaj de seară, nici nu opta pentru o coafură mult prea complicată. Vor atrage atenția și nu în sens pozitiv. Dacă afară este cald, nu îți încărca tenul cu prea mult fond de ten și nici nu abuza de blush! Va arăta inestetic și, din cauza căldurii, vei întâmpina ceva probleme… de look! La fel ca aceste reguli de ținută, și machiajul, și coafura trebuie coordonate cu vremea de afară și anvergura evenimentului.

5. Accesorizează-ți ținuta corespunzător!

Dacă evenimentul la care participi are loc ziua, nu te încărca cu accesorii opulente sau cu vreo geantă sclipitoare! Desigur, geanta ar trebui să fie nelipsită, fie că optezi pentru o geantă de tip plic, un clutch sau portofel. Totuși, nu opta pentru o geantă voluminoasă, ar putea să ruineze întreaga ținută.

Dacă alegi cercei maxi, renunță la colier, iar dacă alegi un colier mare și sofisticat, cerceii ar trebui să fie cât mai mici. Nu te încărca precum un brad de Craciun, ține minte: less is more!

Acum, că știi toate aceste reguli pentru a arata impecabil la evenimentele la care participi, strălucește! Noi, femeile, ne pricepem de minune să scoatem în evidență tot ce este mai frumos la noi, nu-i așa?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *