LIFETIME EVENTS

UNIC. SENZATIONAL.

mai mult...

Lifetime Events

Unic, senzațional!

REYA Event Club dispune de o sală de evenimente separabilă, astfel ca locația de evenimente  principală poate fi împărțită în două saloane: 100, respectiv 500 de locuri, cu acces prin intrări separate. Vă punem la dispoziție piscină în aer liber și parcare privata. Locația REYA este pretabilă oricărui tip de eveniment, de la recepții de mare anvergura și până la evenimente corporate,într-o atmosfera selecta și un décor elegant, un colț de rai, unde visele devin realitate.

Nunti

NUNȚI

Ți-ai visat nunta încă din copilărie? Ai știut de la început cum va arăta momentul în care vei spune DA? La REYA Event Club, visele devin realitate!

Botezuri

BOTEZ

Primele clipe din viața micuțului tău ar trebui sărbătorite așa cum se cuvine! De ce să n-o faci în stil grandios? Alege să petreci în stilul REYA, este un eveniment de care iți vei aduce aminte întreaga viață!

Petreceri

PETRECERI

De ce să nu alegi ca fiecare aniversare să fie specială? De ce să nu iți amintești că fiecare an a fost unul spectaculos? La REYA Event Club, sărbătorim viața, trecutul, prezentul și viitorul cu fiecare ocazie! În fiecare zi, este ziua ta!

MAJORATE

La 18 ani, treci primul prag important al vieții! Noi vrem să îl sărbătorim alături de tine! Meriți tot ce este mai bun, iar REYA Event Club iți ofera petrecerea perfectă și iți deschide drumul spre maturitate!