Traditie versus nonconformism!

Roz, albastru, verde… De ce nu?!

Dorinţa de a fi original şi noncomformist începe încet, încet, să înlocuiască tradiţionalele rochii de mireasă albe, de prinţesă sau de sirenă, astfel că, în jurul lumii, din ce în ce mai multe femei optează pentru rochii de mireasă total opuse celor clasice!

Tradiţia spune că rochia de mireasă prevesteşte felul în care va decurge căsătoria! Desigur, albul este una dintre cele mai norocoase alegeri, din punct de vedere al longevităţii căsniciei, dar dacă vă spunem că aşa sunt şi argintiul, rozul sau auriul? Sau dacă trecem dincolo de limite şi vă mărturisim că albastrul semnifică loialitate?

Depăşeste barierele! Alegeţi rochia de mireasă care să te reprezinte! Îţi prezentăm cele mai îndrăzneţe alegeri pentru ziua nunţii!

Poţi opta pentru un imprimeu floral, o rochie feminină şi stylish! Dacă nunta ta are loc primavara, acest imprimeu se potriveste perfect anotimpului şi nu vei vedea prea multe mirese care s-o poarte! Depăşeşte-ţi limitele! Accesorizeaz-o discret, alege o coafură simplă şi afişează zâmbetul acela care marchează începutul vieţii în doi! Felicitări!

Această minunată rochie albă, cu detalii şi broderii albastre poate fi usor asortată cu bijuterii şi pantofi albaştri sau argintii! Fii nonconformist, iar nunta ta va fi imposibil de egalat!

Less is more, iar aceasta este o lecţie pe care toţi ar trebui să o învăţăm! Însă atunci când rochia visurilor tale începe simplu şi se termină sclipitor, la propriu, nimeni nu va putea să îşi ia ochii de la tine în ziua nunţii tale! Fii strălucitoare, este o zi unică!

Această rochie de mireasă inspiră fericire! Voalul opulent, culorile vii şi pantofii absolut fabuloşi nu pot decât să te facă să arăţi absolut adorabilă în ziua nunţii tale! Tu ai curaj?

Tu ai curaj

să ieşi din tipar

în ziua cea mare?

Majoritatea mireselor optează pentru culoarea “piersicuţă” atunci când aleg rochiile pentru… domnişoarele de onoare! Dar dacă ai curajul să fii tu pata de culoare, atunci trebuie neapărat să alegi o rochie “piersicuţă”, cu topul strălucitor, din paiete şi un croi care îţi pune în valoare silueta la care ai muncit, cu siguranţă, atât de mult înainte de nuntă!

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *