Avantajele unei nunți diferite – nuntă toamna!

Fii diferit!

La ce te gândești când auzi nuntă toamna? Cu toții ne dorim o nuntă în care să dăinuiască soarele pe cer  întreaga zi și nu ne gândim nici în cele mai negre vise ale noastre la ploaie. Însă, daca vrei sa treci dincolo de limite și să ai o nuntă așa cum nimeni n-a mai avut, trebuie să îți depășesti frica… Ha ha! Urmărești prognoza meteo, ieși din tipare și alegi să faci nuntă toamna!

De ce? Pentru că nu o să fie atât de cald încât să îți fie greu să dansezi, nu o să fie totul în alb și roz, ci poți opta pentru frumoasele nuanțe ale toamnei, ceea ce va face din nunta ta ceva cu totul special și de neuitat. Aranjamentele de pe masă pot să fie inedite: dovleci, mere, bețișoare de scorțișoară, frunze, sculpturi în lemn… Orice îți trece prin cap: toamna este extrem de permisivă și minunată!

Iată câteva idei pentru o nuntă toamna. Noua ne-au plăcut la nebunie!

1
1

Nunta toamna

SURSA FOTO: www.weddingbells.ca

Poți combina pahare colorate cu lumânări lungi, cu coloristica de toamnă, farfurii aurii și albe, alături de un aranjament cu flori ale începutului de toamnă. Câteva accesorii colorate, precum meniul sau un șervețel într-o nuanță de vișiniu și… Gata! Ai decorul perfect pentru o nuntă toamna!

1
1

Nunta toamna

SURSA FOTO: www.weddingbells.ca

Invitațiile la nuntă nu mai trebuie să fie albe, aurii sau argintii! Acest lucru se practică de cele mai multe ori la nunți, însă dacă vrei cu adevărat să ieși din tendințe și alegi o nuntă toamna, poți opta pentru nuanțe combinate de vișiniu, arămiu, alb murdar…

1
1

Nunta toamna

SURSA FOTO: www.weddingbells.ca

La mare cautare în acest sezon de nunți au fost torturile „dezbrăcate”. Acele torturi fără clasicul înveliș din marțipan sau pastă de zahăr, acele torturi delicioase care pun accent pe gust, nu pe aspect. Nu, nu ne înțelegeți greșit, aspectul este deopotrivă la fel de important, însă dacă v-am spune că din ingrediente naturale și cu mult mai puține calorii, puteți avea un tort de vis? Pentru o nuntă toamna, poți alege un tort „dezbrăcat” cu mere, scorțișoară, caramel și popcorn caramelizat, chiar și covrigei… Decorat cu flori de toamnă… Deja ni se face poftă!

1
1

Nunta toamna

SURSA FOTO: www.weddingbells.ca

Alege să duci candy-bar-ul la un alt nivel și oferă-le invitaților tăi posibilitatea de a își crea singuri desertul. Caramel, ciocolată, toppinguri cu arome care mai de care mai invovative, alune, cocos, nuci… Oferă-le baza, adică gogoșele, negrese, înghețată, fructe… Orice poate fi combinat după bunul plac al invitaților.

1
1

Nunta toamna

SURSA FOTO: www.weddingbells.ca

Buchetele de mireasă, de nașă și cele ale domnișoarelor de onoare pot să arate exact cum vrei tu, mai ales că ai și un avantaj: toamna! Pentru o nuntă toamna, poți să combini frunze uscate, în culori arămii și cărămizii cu trandafiri galbeni și portocalii, chiar și cu fructe mititele… Le vizualizezi deja, nu-i așa? Alege să fii diferit!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *