SWIMMING POOL

VACANTA PERFECTA

mai mult...

REYA Event Club

este vacanța perfectă pe timp de vară!

Pe timp de vară, REYA Event Club este vacanţa perfectă, la doi paşi de casă! Am creat pentru dumneavoastră un colţ de poveste: piscină încălzită şi piscină pentru copii, care pot “răcori” peste 300 de persoane! Totul, asezonat cu baldachine şi şezlonguri. De parcă n-ar fi fost suficient, avem chiar mai mult pentru dumneavoastră: dacă vreţi să gustaţi din meniul senzaţional al unei zone de agrement de excepţie, vă aşteptăm pe terasele noastre: băuturi fine şi mâncăruri delicioase!

PISCINE

Piscină încălzită și piscină pentru copii, care pot “răcori” peste 300 de persoane! Totul, asezonat cu baldachine și sezlonguri.

LOUNGE

Fie că este weekend și ai chef de distracție, fie că te-ai săturat de cotidian și ai nevoie de liniște sau cauți un loc in care sa iți pui ordine în gânduri în timp ce savurezi cea mai bună cafea și cele mai delicioase capodobere culinare, REYA Lounge este locul ideal!

TEREN SINTETIC DE FOTBAL

Zona de agrement REYA dispune de un teren sintetic de fotbal, descoperit, construit la cele mai înalte standarde. Puteți juca fotbal ziua sau noaptea; terenul dispune și de nocturna!