AS Style – strălucește în ziua ta cea mare!

Unde ne schimbăm look-ul în Mediaș? AS Style!

Ești mireasă și ești, fără doar și poate, cea mai frumoasă dintre toți și toate! Ești frumoasă pentru că emani sentimente aparte, dar unde am fi fără cei care ne ajută să arătăm absolut splendid în ziua în care îți unești destinele cu jumătatea ta?

Recomandarea REYA Event Club: AS Style

Situat în zona centrală a Mediașului, pe strada Simion Bărnuțiu nr. 12, salonul AS Style este în topul preferințelor noastre și o confirmă și miresele care în acest sezon de nunti by REYA Event Club au strălucit în cea mai importantă zi din viața lor!

1
2
1

AS Style

2

Recomandare REYA Event Club

Cocuri lejere, cocuri pompoase, coafuri inedite, împletituri și bucle perfecte, toate au un numitor comun: AS Style! Produse de calitate italienească, mână de lucru profesionistă și respectarea cu strictețe a dorințelor clienților.

Și chiar dacă nu este vorba de nuntă, ci doar de un eveniment aparte sau o simplă schimbare de look, salonul AS Style este alegerea perfectă: tratamente cu keratină, vopsit, șuvite, ombre… Orice schimbare ți-ai dori în materie de hair-style, AS Style este alegerea perfectă! Garantăm și noi, o spun și clientele, care pleacă mereu cu zâmbetul pe buze dintr-un salon care întruchipează profesionalismul și pune pe prim plan dorințele clienților.

Aruncăm o privire în interiorul salonului AS Style:

GALERIE FOTO:

Nu este doar un paradis al femeilor, ci și un colț de frumusețe și relaxare pentru bărbați. Și, să fim serioase, cui nu-i place un bărbat aranjat și îngrijit?

Să arăți impecabil, indiferent de vârstă, este o chestie de prioritate! Și tocmai pentru că aspectul fizic este atât de important, n-o să fie deloc o surpriză faptul că până și cei mici își doresc frizuri la moda!

Salonul AS Style îmbină utilul cu plăcutul și, alături de multă pasiune și dorință de perfecțiune, fiecare persoană care părăsește salonul o face cu zâmbetul pe buze și dorința de a reveni! De la mic la mare!

GALERIE FOTO:

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *