Buchete de mireasă: sezonul pastel!

Buchete de mireasă ale toamnei!

Cromatica toamnei ne permite să avem buchete de mireasă mai mult decât spectaculoase, mai ales că ai fost deja destul de curajoasă încât să alegi să spui da într-o zi în care poate soarele nu va străluci pe cer la aceeași intensitate ca și vara, iar afară nu vor fi 30 de grade! Cine spune că toamna nu ne aduce cu sine o mulțime de avantaje, astfel încât nunta noastră să fie așa cum n-a mai fost alta?

Buchete de mireasă! La asta ne gândim acum: cum ar arăta cel mai frumos buchet în cromatica pastel, de la portocaliu, la violet sau verde și până la galben – auriu? Sezonul de toamnă ne aduce buchete de mireasă cu adevărat unice! O varietate de flori de toamnă, frunze uscate, fructe de sezon… Da, da, cine spune că nu poți accesoriza aceste frumoase buchete de mireasă și cu fructe? Spre exemplu, mure sau zmeură…

1
1

Buchete de mireasa

SURSA FOTO: www.weddingbells.ca

Sezonul de toamnă aduce în prim plan crizantemele, supranumite reginele florilor de toamnă, floarea soarelui, brândușele, florile de câmp, daliile sau gladiolele… Acestea sunt doar câteva exemple care ar completa frumos aceste buchete de mireasă din ziua la care ai visat întotdeauna, ziua nunții tale.

Vă prezentăm o galerie foto cu unele dintre cele mai frumoase buchete de mireasă ale toamnei! Care e preferatul tău?

SURSA GALERIE FOTO: www.weddingbells.ca

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *