Tradiții și superstiții de revelion!

Ce facem, ca să ne meargă bine tot anul? Tradiții și superstiții!

Pentru anul nou, se pun în practică tradiții și superstiții tocmai pentru ca acest început să ne aducă un an nou mai prosper, mai fericit și mai împlinit! Din moși strămoși, există tradiții și superstiții pe care cei mai mulți dintre noi le urmează cu sfințenie!

Tu știi în ce tradiții și superstiții trebuie să crezi la 12 noaptea și ce trebuie să faci pentru un an nou așa cum ai visat?

1
1

tradiții și superstiții

SURSA FOTO: www.babyou.com

REYA Event Club are și un cadou pentru tine: o invitație dublă la REVELIONUL REYA 2017! Și pentru că, indiferent de locul în care sărbătorești, suntem siguri că ai grijă să porți lenjerie intimă roșie sau să ai bani în buzunar la 12 noaptea, iată ce alte tradiții și superstiții trebuie să urmezi în noaptea dintre ani, pentru un început așa cum se cuvine și un parcurs al anului 2017 ca la carte!

Iată ce tradiții și superstiții trebuie să urmezi în noaptea dintre ani:

1. Bani în buzunar!

Din moși strămoși și încă de când eram mici copii, părinții ne puneau bani în buzunar, pentru ca noul an să nu te ia pe nepregătite. Se spune că, în acest fel, te vei bucura de bunăstare și prosperitate întreg anul!

2. Fără datorii în noul an!

Conform acestor tradiții și superstiții la care toată lumea este atentă pentru noul an, se spune că nu trebuie să intri cu datorii în 2017, pentru că vei avea probleme cu banii întreg anul. Mai mult, se spune că nu trebuie să împrumuți bani în prima zi din an, aduce ghinion financiar.

3. Poartă ceva roșu!

Dacă ne luăm după aceste tradiții și superstiți, ceva roșu este MUST-HAVE la cumpăna dintre ani! Ei bine, noi, femeile, am adaptat tradiția și ne-am gândit că cel mai potrivit element din ținută este lenjeria intimă. Se zice că, dacă porți ceva roșu de revelion, vei fi protejat de spiritele rele și malefice.

4. Mănâncă pește!

Se spune că, dacă mănânci pește în noaptea dintre ani, o să reușești în noul an să te strecori printre probleme și obstacole cu agilitatea unui pește în apă. Așadar, poftă bună!

5. Mănâncă struguri!

O tradiție a nopții dintre ani ne spune să mâncăm struguri la 12 noaptea, tocmai pentru prosperitate în partea financiară.

6. O dorință la 12 noaptea!

Se spune că la 12 noaptea trebuie să îți pui o dorință. Singura condiție ca aceasta să se îndeplinească în noul an este să nu o spui nimănui! Tu ce-ți dorești?

7. Nu arunca gunoiul!

În ultima și în prima zi din an, aceste tradiții și superstiții ne spun să nu aruncăm gunoiul, pentru că, odată cu el, dăm afară din casă și norocul. Așadar…

8. Zgomotul alungă ghinionul!

Se spune că în noaptea dintre ani, trebuie să faci mult zgomot, pentru a alunga spiritele rele din viața ta!

9. Sărută-te sub vasc!

Pentru noroc în dragoste în anul care vine, se spune că trebuie să te săruți sub vâsc în noaptea dintre ani, pentru a avea noroc în dragoste! Tu pe cine săruți în acest an?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *