Trendurile anului 2017!

Ce rochii de mireasă purtăm în sezonul care vine?

Trendurile anului 2017! Mai marii designeri ai lumii au prezentat pe podiumuri rochiile care vor lua cu asalt următorul sezon de nunți, sezonul 2017!

În trendurile sezonului 2017 sunt rochiile care pun în valoare și flatează silueta, rochiile care curg pe linia corpului…

Rochiile fără umeri au apărut pentru prima dată reinterpretate pe podiumurile mari în anul 2016, însă pentru trendurile anului 2017, designerii au trecut dincolo de bariere și au creat rochii inimaginabil de frumoase, care pun în valoare calitățile corpului și scot în evidență eleganța. Nici în acest an nu este neglijat decolteul.

Iată ce propun designerii! Trendurile anului 2016 pentru rochii de mireasă:

1
1

Trendurile anului 2017

SURSA FOTO: www.weddingbells.ca

Această frumoasă rochie brodată vine direct de pe podium și este semnată Marchesa. Este o rochie minunată pentru o nuntă boho-chic și este, de asemenea, o alternativă pentru tradiționalele bretele, uneori inconfortabile, dar cu mâneci trei-sferturi, o rochie lejeră, elegantă și perfectă.

1
1

Trendurile anului 2017

SURSA FOTO: www.weddingbells.ca

Rosa Clara a creat rochia perfectă, care ilustrează perfect eleganța siluetei și scoate în evidență umerii. Designul este unul aparte, pentru că pune în valoare linia corpului. Fresh, din trendurile sezonului 2017!

1
1

Trendurile anului 2017

SURSA FOTO: www.weddingbells.ca

Francesca Miranda a prezentat pe podium pentru sezonul 2017 rochii de mireasă scurte, cu volumetrie și mâneci trei-sferturi și a trecut dincolo de barierele clasicului alb! Tu îndrăznești să porți o astfel de rochie în ziua nunții tale?

1
1

Trendurile anului 2017

SURSA FOTO: www.weddingbells.ca

Naeem Khan, pe de altă parte, a semnat o colecție de-a dreptul uimitoare, totul culminând cu o rochie roz-pudră, cu umerii descoperiți, dar o mânecuță extrem de elegantă, de efect, cu broderii și detalii de o eleganță ieșită din comun.

1
1

Trendurile anului 2017

SURSA FOTO: www.weddingbells.ca

Christian Siriano a reinterpretat clasica rochie de mireasă sirena. A păstrat modelul și l-a purtat dincolo de imaginație! Acesta este rezultatul, iar noua ni se pare absolut minunat, o combinație între clasic, elegant și contemporan.

Fresh! Trendurile anului 2016! Care rochie de mireasă este preferata ta?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *