Trucuri pentru a arăta perfect la plajă!

Lucruri pe care fiecare fata trebuie să le știe!

A venit vara și fiecare dintre noi vrem să arătăm perfect la plajă! Nu toate avem dimensiunile perfecte și curajul de a ne dezbrăca în orice moment în costum de baie pentru că, desigur, avem impresia că mereu e loc de mai bine!

Ne dorim cu toate să arătăm perfect la plajă, deși suntem conștiente că fiecare fata este frumoasă în felul ei, iar imperfecțiunile ne fac ceea ce suntem, ne fac speciale și deosebite! Tocmai de aceea, în ideea de a ne simți bine în pielea noastră indiferent de context, trebuie să învățam să ne iubim exact așa cum suntem, dar cine spune că nu putem apela la câteva trucuri, ca să arătăm perfect la plajă?

1
2
1

Perfect la plaja

2

REYA Event Club

Iată cinci trucuri ca să arăți perfect la plajă:

1. Hidratează-te!

Dacă te hidratezi corespunzător și bei multă apa, ai să observi că pofta de mâncare lipsește, iar abdomenul tău va rămâne plat. Mai mult decât atât, pe căldură și sub razele soarelui este mai important decât orice să te hidratezi corespunzător.

2. Găsește costumul de baie potrivit!

Dacă ai sânii mari, alege un sutien potrivit pentru tine, nu ceva în care să pară că sânii tăi sunt oricând pregătiți să “o ia la fuga”! Dacă ai șoldurile late, nu alege un slip mai mic, pentru că te va strânge și va arăta inestetic. Ca să arăți perfect la plajă, alege costume de baie colorate, pentru că pun în evidență trupul bronzat, iar dacă abdomenul tău nu e tocmai cel din reviste, poți opta pentru un costum de baie întreg; sunt la mare căutare în acest sezon!

3. Ține spatele drept!

Spatele drept nu emană doar încredere în sine și siguranță, dar îți face și corpul să arate bine! Abdomenul pare mai plat, sânii ies în evidență și în acest fel, distragi atenția de la alte părți ale corpului de care poate nu ești în totalitate mulțumită!

4. Poartă pălărie!

Ca să arăți perfect la plajă, nu este vorba doar de corpul tău! Gândește-te la tenul tău, care nu va fi ars de soare și, dacă optezi pentru o pălărie care să te protejeze de razele soarelui, nici părul nu se va deshidrata și nu va avea un aspect uscat, “de matura” .  Pe deasupra, este foarte chic!

5. Ai încredere în tine!

Ca să arăți perfect la plajă, ține și de atitudine! Nu există om care să fie sută la sută mulțumit de felul în care arăta și nimeni nu o să îți ceară socoteală dacă ai câteva kilograme în plus sau chiar în minus! Trebuie doar să te simți bine în pielea ta și să emani siguranță! Zâmbetul pe buze este cel mai important accesoriu, oamenii frumoși sunt întotdeauna atrași de oameni frumoși! Nu din punct de vedere fizic, ci de un suflet frumos! De oameni pozitivi și fericiți!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *