PRIVATE EVENTS

FACEM TOTUL SA DEVINA REALITATE!

mai mult...

avem soluții

pentru orice tip de eveniment!

Vreţi o petrecere de Crăciun? Vreţi să treceţi pragul unui nou an fastuos şi memorabil? Vă doriţi ca balul de absolvire să fie unul ieşit din tipare? O aniversare de care să vă aduceţi  aminte tot restul vieţii? O reuniune de clasă emoţionantă? Oricâte forme de petreceri private ar exista, suntem REYA Event Club: aici, totul devine realitate!

Vă oferim servicii inegalabile!

ORICE IDEE AI AVEA, ORICE DORNTA NE TRECE PRAGUL, NOI O PUNEM IN PRACTICA.

CRĂCIUN

 La REYA Event Club, respectăm tradițiile unui Crăciun ca odinioară! Atmosfera de sărbătoare și mirosul de cozonac proaspăt te îmbie să îți petreci sărbătorile alături de noi.

ANUL NOU

 3… 2… 1… La mulți ani! De ce să nu trăiești emoția unui nou început în stil grandios?

8 MARTIE

Este ziua femeilor, ziua în care ne arătăm recunoștința pentru tot ceea ce fac pentru noi. Merită tot ce este mai bun, iar la REYA Event Club, petrecem o zi la fel de specială precum femeia!

BANCHET

 Vrei să marchezi spectaculos trecerea de la adolescență la maturitate? Ai găsit rochia perfectă și ai nevoie de un decor de basm în care să se potriveasca?  Nu mai căuta! Răspunsul este REYA Event Club!

BAL

Ai început liceul și iei parte la primul tău bal? Sau ești pe punctul de a încheia un capitol important din viața ta și ești în căutarea unui loc în care să sărbătorești așa cum se cuvine? Tu caută-ți doar rochia, noi venim cu locația unui bal de vis!